Ana içeriğe atla

Kayıtlar

Temmuz, 2008 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Gökkuşağı ağacı

Şık kedi

Evimden bir çiçek

Dikkatli köpek

Canım annem

Fedakar anne

ÇOCUKLAR VE BABALAR

6 Yaşında : "Babam her şeyi biliyo..." 15 Yaşında :ben de babam kadar biliyorum..." 20 Yaşında : "Babam hiçbir şey bilmiyor..." 30 Yaşında : "Ne de olsa babam o da bazı şeyler biliyor.." 40 Yaşında : "Babamın fikrini sorsam fena olmayacak..." 60 Yaşında : "Babam, çok şey biliyormuş. Ah, hayatta olsaydı da babama danışabilseydim...

Ispanaklı pasta

malzemeler 3 yumurta 1,5 su bardağı toz şeker Haşlanmış yarım su bardağı ıspanak yarın su bardağı sıvı yağ 1 paket vanilya 2 su bardağı un 1 paket kabartma tozu kreması 1 paket krem şanti 1 su bardağı süt yapılışı 3 yumurtayı 1,5 sb toz şekerle çırp yarım su bardağı sıvı yağı,yarım su bardağı haşlanıp rondoda püre haline getirilmiş ıspanağı ekle 2 sb unu,kabartma tozunu ve vanilyayı ekle karıştır yağlanmış borcamda 180 derecede 25,30 dk pişir soğuyunca kenarlarından 1cm kadarını çıkar rondoda çek keki enine 2 ye böl arasına,üstüne,kenarlarına krem şanti sür çekilmiş keki üzerine serp afiyet olsun

DEZENFEKTANLI HALIMATİK ŞAMPUANI

Amerika’da 2002 yılında yapılan bir araştırmada halılardaki mikroplardan meydana gelen 3000 kanser vakası tespit edildiğini biliyor musunuz???? KLORSUZ VE FOSFAT İÇERMEZ Halının kirlilik durumuna göre 3 lt.suya 1 çay bardağı konulur. Halının tozu vakumlandıktan sonra halı makinası ile yıkanır.

ÖZEL YAĞ ÇÖZÜCÜ

Günlük yağları çözme ve temizleme özelliğine sahiptir, Ocak, aspiratör, mutfak dolabı gb. kullanılır, Uygulandığı yere asla zarar vermez. Koku giderici özelliktedir. Natürel bir ürün olduğu için elle temas edilebilir. Mikropları öldürür, hijyen sağlar.

GENEL TEMİZLİK

Yüzeydeki kir ve lekeleri kolayca temizler. Antiseptik özelliği sayesinde silinen yerde hijyen sağlar, Kullanılan yerde kötü kokuları yok eder, Çok az kullanıldığında mükemmel temizlik sağlar. 3 lt.suya yarım çay bardağı konulur. Durulama gerektirmez.

BANYO TEMİZLEYİCİSİ

Antibakteriyel bir ürün olması nedeniyle hijyen sağlar, Tuvalet taşları, klozet seramik ve fayansları koruyarak temizler, Uzun süreli kirlenmesini geciktirir.Kadın hastalıklarından bir çoğu banyo mikroplarından kapılır.

CAM VE MOBİLYA TEMİZLEYİCİSİ

Hem cam hem de mobilya temizleyici olma özelliğini taşır. Kötü kokuları giderir, Cam yüzeylerde kirleri ve lekeleri giderir, Direkt uygulandığında buhar oluşumunu engeller, Otomobil silgeç suyuna konulabilir, Film tabakası sayesinde kirlenmeyi geciktirir, 1 lt.temizleyiciyi 20 kat sulandırabilirsiniz

BULAŞIK MAKİNASI PARLATICISI

Natürel bir üründür. Asit ve alkol kullanılmamaktadır. Konsantre formülü ile çok ekonomiktir. Bulaşıklardaki yağ, kir ve lekeleri önler. Sert sularda dahi çok etkilidir. Yıkama deterjanının bulaşık üzerindeki birikimlerini nötralize ederek hijyenik olmasını sağlar. KULLANIM ŞEKLİ Parlatıcımızın kullanacağınız kadarını 1/1 veya ½ sulandırarak parlatıcı gözüne koyunuz. 500gr parlatıcımızı 1500gr yaparak ekonomik hale getirebilirsiz.

PAS VE KİREÇ ÇÖZÜCÜ

Duşa kabin, küvet, fayans, lavabo, wc ve banyoda kullanılır. Kullanıldığı alanlarda kireç tabakası ve kirlenmeyi geciktirir, Sıcak su ile yapılan uygulamalar ürün temizleme gücünü artırır.

KLASİK YAĞ ÇÖZÜCÜ

Mutfağınızdaki en zorlu yağ lekelerini çıkarabilirsiniz. Fırın, ocak, mangal, fritöz vb. ağır kirli yüzeylerde hijyenik temizlik sağlar, Kokuların giderilmesinde mükemmel sonuç verir, Sıcak su ile uygulandığında temizleme gücü artar.

DEZENFEKTANLI HALI ŞAMPUANI

Halılarınızı ve koltuk kumaşlarınızı Pırıl Pırıl yapmakla kalmaz, oluşabilecek Mikroorganizmaları öldürür.Konsantre olması nedeniyle halı, kilim ve koltukları derinlemesine temizler, Yün, pamuk, bütün dokuma tipleri halıların temizliğinde kullanılır, Halı tüylerini canlandırır ve yumuşatır, Dünya standartlarında temizleme aktifliği 10 dur. Bizim halı şampuanımızın aktifliği 20 dir. KLORSUZ VE FOSFAT İÇERMEZ

DROP

Mısır bitkisi ve hindistan cevizi türevinden yapılan bir üründür. Yapımında 19 çeşit bitkisel ham madde kullanılmıştır. Çevreci ve ekolojik bir üründür, Dropla temizlik yaptıktan sonra kirli suyunu bitkilere dökerek besleyebilirsiniz, Kendine özgü özel bir kokusu vardır, Yoğun konsantre bir üründür, Geç kirlenme sağladığından temizliğe daha az zaman ayırırsınız, Evde duvar, halı, koltuk temizliğinde kullanabileceğiniz gibi taze leke çıkarmada çay, kahve, vişne, yağ, tükenmez kalem vb.lekelere doğrudan uygulanır, Koku giderici ve antiallerjiktir.

MİKROTEM NEDİR

mikrotemi hiç duydunuz mu nedir bu ürün diyorsanız sağlıklı temizlik ürünü ürünler insana ve doğaya dost ürünlerdir anti kanserojen anti alerjik ürünlerdir hayallerinizin ötesinde temizliği sağlığa dönüştüren bitkisel konsantre ürünlerdir

DAMLALARDAN GELEN EKONOMİ

Türkiyede ilk defa süper konsantre olarak sunulmuş damla damla kullanılan temizlik kültürüdür

ÇEVRE DOSTU

ürünler doğaya dost bitkisel ürünlerdir ambalajları dönüşebilir zararsız ve çevre dostudur

ÜYE OLMA

Ben bir sağlıklı,kişisel ve evrensel temizlik firmasının üyesiyim isterseniz sizide üye yapabilirim benim yaptığımı yapcak olursanız iyi para kazanabileceğinizi düşünüyorum sizde ek kazanç elde etmek isterseniz üye olmalısınız bu günlerde temizlik yaptıktan sonra kendinizi nasıl hissediyorsunuz eskisi kadar enerjim yok diyorsanız size bu konuda yardımcı olacak ürünlerle tanıştırabilirim üye olarak sizde türkiyede ilk defa süper konsantre damla damla kullanılan temizlik ürünlerine sahip olabilirsiniz

SAÇ ŞAMPUANI

Saçınız sağlıklı bile olsa dış etkenlere karşı koruma ister, Saçınızın üzerinde koruyucu bir tabaka oluşturur bu tabaka dış etkenlere karşı saçı korur, İçeriğindeki buğday proteini ve provitamin B-5 saçı kökünden uçları kadar besleyerek canlandırır, Islak saça uygulanır.

DUŞ JELİ

Cildin kurutmadan temizler ve nemlendirir, Ferahlatıcı etkisi gün boyu sürer, Antibakteriyel oluşu sayesinde vücutta oluşan zararlı mikropları öldürür. Banyo süngeri ile köpürterek vücudunuza uygulanır.

DEZENFEKTAN ELDE BULAŞIK

Güçlü formülü sayesinde en ağır yemek yağlarını çözer ve uzaklaştırır İlave yağ çözücü kullanmanıza gerek yoktur, Kolay durulanır ve leke bırakmaz.

DEZENFEKTE EDİCİ SIVI EL SABUNU

Kökü mısır bitkisi ve koka ağacının tohumuna dayanır. Koka ağacının tohumundan yapılması nedeniyle düzenli kullanıldığında kırışıklık oluşumunu geciktirir, Cildin net ve pürüzsüz kalmasını sağlar, Ciltteki kir ve yağı temizlerken nemlendirici özelliği sayesinde cildinizi yumuşacık yapar, Hijyeniktir, Bakterilere karşı etkilidir, Ayrıca ele krem gibi sürülüp 30 sn. bekletildiğinde ciltteki birçok virüsü inaktive eder. Özellikle mantar, aids ve tüberkülos mikrobuna etkilidir