Ana içeriğe atla

MİKROTEM DROP NEDİR


MİKROTEM DROP NEDİR

Evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz bir ürün.Duvar, halı, koltuk temizliğinde mükemmel bir temizlik sağlar. Taze leke çıkarmada, çay, kahve, vişne, yağ, tükenmez kalem gibi lekelerde doğrudan kullanılır. KOKU GİDERİCİ

Koku giderici özelliği sayesinde spor ayakkabılarınızın kokularını cam siler aparatına 5 damla DROP damlatarak giderebilirsiniz.Ayrıca dropla spor ayakkabılarınızı temizleyebilirsiniz. BUNLARI BİLİYOR MUSUNUZ?

3 damla DROP’la 500gr cam sil yapıldığını…. 1 lt DROP’la 1000 defa halılarınızı temizleyeceğinizi…. 1 lt DROP’la elde yıkanan hassas kumaşlarınızı 330 defa yıkayabileceğinizi… *1 lt DROP’ta 10.000 damla vardır.*10 damla bir çay kaşığını doldurur.*1 çay kaşığı bir gr ağırlığındadır.

Mısır bitkisi + Hindistan cevizi formülü ile kalıcı ve kolay temizlik sağlar.DROP Türkiye’de ilk defa süper konsantre olarak sunulmuş damla damla kullanılan temizlik kültürüdür.KULLANIM ALANLARI

Cam, ayna ve kristallerin temizliği ½ lt suya 2 damla Mobilya ve ahşap yüzeylerin temizliği ½ lt suya 2 damla Halı, koltuk ve kumaş kaplamaların temizliği 1lt suya 10 damla Yer döşemeleri, fayans, seramik vs. temizliği 1lt suya 10 damla Küvet, klozet, banyo, wc temizliği 1lt suya 5 damla Otomobil iç ve dış temizliği 1lt suya 30 damla Ağır kirlilerin çıkarılması 1/1 kullanım Renkli çamaşırların yıkanması 5kg çamaşıra 30 damla Bulaşıkların elde yıkanması 1lt suya 5 damla
DROP NEDİR?

Çevreci ve Ekolojik bir üründür. Her türlü alerjik hastalar rahatlıkla kullanabilir. Mısır bitkisi ve hindistan cevizi türevinden yapılan bir üründür. Ayrıca kendine özgü güzel bir kokusu vardır.

Drop hem bitkisel hem de ekonomik bir üründür. Dropla temizlik yaptıktan sonra kirli suyunu bitkilere dökerek beslenmesini sağlayabilirsiniz. Elde ve ciltte her türlü kirliliği temizlerken cildi nemlendirir ve ipeksi bir doku kazandırır.

Mikrotem ürünlerinin pek çoğu konsantre ürünlerdir.Konsantre olmayan ürünlere kıyasla çok daha az tüketilir.Uzun süre dayanır ve geç kirlenme sağladığından temizliğe daha az zaman ayırırsınız.

Konsantre Ürünleri Kullandığınızda· Her bir kullanım başına daha az para ödersiniz.· Daha az ambalaj malzemesi sarfetmek süretiyle doğanın korunmasına katkıda bulunursunuz.· Evinizde ürünlere daha az yer ayırmak süretiyle yerden kazanırsınız.· Konsantre ürünler daha uzun süre dayandığından alış verişe daha az vakit harcarsınız.HER MİKROTEM ÜRÜNLERİ ALDIĞINIZDA SAĞLIK, EKONOMİK, HİJYEN, ÇEVRE BİLİNCİ, TEMİZLİK KALİTESİ VE TATMİN GARANTİSİNİ DE BERABERİNDE ALIRSINIZ

Yorumlar

Şükrü Yılmaz dedi ki…
Gunaydin Yasam gulmeyi ,sevgi hak etmeyi, vefa unutmamayi, dostluk sadik kalmayi bilenler iiindir.UNUTULMADIN
Hayirli Gunler Ailenizle ve Sevdiklerinizle Birlikte Neseli Saglikli Yeni Bir Gun Gecirmenizi Dilerim.Sevgiyle Saygiyle vede Saglikla Mutlu Esen Kalin Allaha Emanet OLun.

BİLMEDEN BEKLEMEK

Beklemek
Bilmeden beklemek yazili

Urpertileri bilmeden beklemek
El ele elleri sarmasik yazgilarin
Yarina yazili okyanuslarda
Bosluklari beklemek
Sabirla beklemek yazili

Bilmeden ask kaderini askerler
Korku bilmeden yurekler
Corak bahcelerde tam tekmil
Beklerken derin vadileri
Namluya veda etmeden kursunlar

Beklemek
Bilmeden beklemek yazili kader

Alinti:Omer Serdar
http://www.siirdemeti.com/siir_p.asp?siirno=875

Sukru Yilmaz
Antakya-Hatay

http://sukruyilmaz.net/
http://sukruyilmaz.net/blog